Cardul de credit - Carrefour MasterCard

Te vei simti privilegiat ori de cate ori esti la cumparaturi in hipermarketurile Carrefour pentru ca te vei bucura de promotii speciale, destinate exclusiv posesorilor si utilizatorilor de carduri Carrefour MasterCard.

In plus, in functie de modalitatea de utilizare a cardului, poti opta pentru rambursarea capitalului, fie in sume minime, cu o dobanda lunara de 1,96% (valabila in perioada 06.05.2014-05.08.2014), fie integral, in cadrul perioadei de gratie de minimum 18 zile si maximum 47 de zile.

Alte avantaje ale cardului Carrefour:

  • plus de siguranta la plata prin cardul cu CIP
  • bugetul disponibil de pana la 20.000 lei
  • pana la 47 de zileperioada de gratie
  • plata simpla si comoda a facturilor chiar in hipermarketurile Carrefour ***
  • bani disponibili oricand, de la orice ATM care afiseaza sigla MasterCard
  • plati on-line pe site-urile care permit tranzactii electronice
1. CUM POT SA OBTIN CARDUL CARREFOUR MESTERCARD?

Foarte simplu! Daca ai intre 21 si 69 ani, vino cu:


la birourile Servicii Financiare din magazinele Carrefour. Primesti un raspuns pe loc, iar daca cererea ta este acceptata, se calculeaza limita de credit si in cel mult 2 ore poti pleca acasa cu produsele pe care ti le doresti.
2. EXISTA AVANTAJE SPECIALE IN HIPERMARKETURILE CARREFOUR?

Bineinteles, exista in permanenta promotii speciale (vezi zona de promotii) pentru posesorii cardurilor Carrefour MasterCard! Esti anuntat atat prin intermediul extrasului de cont care se emite lunar, cat si prin sms.
In hipermarketurile Carrefour ai la dispozitie posibilitatea de a:

  • beneficia de 8-11-14-17-20 RATE IEFTINE avand 1% dobanda lunara (pana la 16 iulie 2014)
  • rambursa cu gratie (18-47 zile) avand 0% dobanda
3. CUM POT SA PLATESC PENTRU CUMPARATURILE DIN HIPERMARKETURILE CARREFOUR?
Ai permanent la dispozitie diverse optiuni de plata:

  • rambursarea cu gratie (18-47 zile) avand 0% dobanda
  • sume minime lunare, care in functie de valorile cheltuite, incep cu 19 lei/luna*achitarea prin SIMPLIS FACTURI a facturilor de servicii si utilitati emise de VODAFONE, ORANGE, ROMTELECOM, ELECTRICA OLTENIA,GDF SUEZ, E.ON ENERGIE GAZE NATURALE, COSMOTE ROMANIA, E.ON GAZ DISTRIBUTIE, ING ASIGURARI DE VIATA, ELECTRICA TRANSILVANIA SUD, E.ON ENERGIE ELECTRICA, APA NOVA, APA NOVA PLOIESTI, BRD ASIGURARI DE VIATA, AXA ASIGURARI si E.ON MOLDOVA DISTRIBUTIE se va realiza la POS-urile special marcate din hipermarketurile Carrefour; tranzactiile vor fi procesate sub forma unor utilizari ale cardului cu "PLATA IN RATE", fiind necesara prezentarea unui document cu cod de bare pentru efectuarea platii.

Exemplu de rambursare a unei tranzactii in valoare de 5.367 lei, rambursata prin “PLATA IN RATE” oferita de BRD Finance IFN S.A la utilizarea cardului de credit Carrefour MasterCard - valoarea ratei lunare: 369 lei (cu exceptia ultimei rate in valoare de 158 lei); durata contractului: 19 luni; DAE: 33,86%; costul total al creditului: 1.433 lei si include dobanda anuala variabila – 23,52% (06.05.2014 - 05.08.2014), comisionul lunar de administrare 0,5% aplicat soldului tranzactiilor “PLATA IN RATE” la care se adauga 4 lei; valoarea totala a creditului: 5.367 lei; valoarea totala platibila: 6.800 lei. La calcularea ratei nu s-a inclus prima de asigurare de viata, aceasta fiind datorata conform contractului de card. Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala.

Exemplu de rambursare a unei tranzactii in valoare de 10.000 lei, rambursata prin "20 RATE IEFTINE" oferita de BRD Finance IFN S.A la utilizarea cardului de credit Carrefour MasterCard: dobânda anuala fixa: 12%; DAE: 13,64%; valoarea ratei lunare: 558,15 lei; durata contractului de credit: 20 luni; costul total al creditului: 1.163 lei (ce include dobânda anuala fixa, comision lunar de administrare de 4 lei); valoarea totala a creditului: 10.000 lei; valoarea totala platibila: 11.163 lei. La calcularea ratei nu s-a inclus prima de asigurare de viata, aceasta fiind datorata conform contractului de card. Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala.

Exemplu de rambursare a unei tranzactii in valoare de 5.367 lei, rambursata prin "PLATA CU PERIOADA DE GRATIE" oferita de BRD Finance IFN S.A la utilizarea cardului de credit Carrefour MasterCard, in timpul perioadei de maximum 47 de zile de gratie: dobanda anuala fixa: 0%, in cazul rambursarii integrale in timpul perioadei de gratie, cu anuntare telefonica la 021 301 48 30 doar in cazul se doreste rambursare in avans; DAE: 0,9%; valoarea ratei unice: 5.371 lei; durata: intre 18-47 de zile, in functie de data efectuarii tranzactiei, conform contract; costul total al creditului: 4 lei (ce include dobanda anuala fixa, comision lunar de administrare de 4 lei); valoarea totala a creditului: 5.367 lei; valoarea totala platibila: 5.371 lei. Asigurarea de viata nu este disponibila pentru aceasta tranzactie. Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala.