Bine ai venit la Carrefour

Gusta legumele proaspete produse la Varasti!

Oferta valabila in perioada 14.09 - 20.09.2017 in hipermarketurile Carrefour

100 de familii produc legume pe 60 de hectare pentru prima cooperativa agricola fondata de un retailer!
Drumul cel mai scurt de la producator la consumator este linia dreapta: din pamant – la magazin – la tine. Carrefour lanseaza COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI, un proiect de anvergura, care aduce mai aproape producatorii agricoli cu experienta si oamenii care apreciaza produsele romanesti de calitate, cu super gust si la preturi avantajoase.
Circuitul legumelor
Circuitul legumelor
CUM SUNT LEGUMELE DE LA VARASTI
La COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI, fiecare facem ce stim mai bine: producatorii de legume din sat cultiva cele mai bune rosii, salate, vinete sau ardei, asa cum fac de multe generatii, iar noi, cei de la Carrefour, ne ocupam de colectarea, depozitatea, transportul si desfacerea lor in magazinele noastre din toata tara.
La doar 30 km de Bucuresti, sunt cultivate, pe 60 de hectare de teren, dintre care 15 acoperite de solarii, 5.000 de tone de legume pe an – rosii, salata, ardei, dovlecei, fasole, vinete, varza, telina, ceapa, usturoi, verdeata.
PRODUCATORII LOCALI EXPERIMENTATI
LINIE DREAPTA: DIN PAMANT LA MAGAZIN
TOATA LUMEA CASTIGA!
 
PRODUSE LOCALE
Oamenii din Varasti s-au specializat, de generatii, in cresterea legumelor. Conditiile prielnice si priceperea oamenilor au dus, in timp, la crearea unui important bazin legumicol, Vidra, recunoscut pentru calitatea produselor sale.
Acesta este unul dintre motivele pentru care Carrefour a decis sa puna bazele COOPERATIVEI AGRICOLE CARREFOUR VARASTI, impreuna cu patru producatori locali. Vrem sa facem cunoscute legumele de la Varasti in toata tara, iar tie sa-ti oferim produse autohtone de calitate!
DIN PAMANT LA MAGAZIN
COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI este o platforma logistica care asigura colectarea, depozitarea, transportul si vanzarea legumelor realizate de producatorii locali parteneri ai Carrefour din satul Varasti. Am construit in Varasti un depozit de 300 mp in care producatorii locali membri ai cooperativei isi aduc legumele. De acolo, transportam legumele catre depozitul central, iar apoi, in magazinele din reteaua Carrefour din toata tara.

Astfel, tu beneficiezi de legume de soi bun, gustoase, cultivate cu drag si pricepere, la preturi accesibile. Speram ca parteneriatul acesta sa functioneze ca un exemplu pentru comunitatea locala si, ulterior, actualilor producatori membri ai cooperativei sa li se alature si alti producatori din zona.
TOATA LUMEA CASTIGA!
Faptul ca, sub marca Carrefour, legumele crescute de micii producatori agricoli de la noi ajung in doar cateva ore din pamant in magazine, in toata tara, este un lucru bun pentru toata lumea. Legumicultorii se pot ocupa de productie, Carrefour pune la dispozitia clientilor exact ce-si doresc, iar tu te bucuri de gustul, calitatea si prospetimea legumelor autohtone la preturi accesibile. Si, in acelasi timp, cumparand produse romanesti, contribui la sustinerea dezvoltarii producatorilor romani si a comunitatilor locale!

Toate legumele noastre sunt cultivate pe terenuri curate, cu ingrasaminte naturale. Plantele cresc in pamant, nu in substrat, din rasaduri sanatoase, plantate si alese cu grija chiar de producatori. Roadele sunt culese doar cand ating marimea potrivita si sunt pe deplin colorate si coapte.
Cum oamenii din Varasti cultiva legume de multe generatii, ce ne dorim noi sa faca este sa continue si de acum inainte sa produca legumele asa cum stiu ei mai bine!
„Cooperativa Agricola Carrefour este o forma necesara de organizare pentru producatorii autohtoni. Si asta, pentru ca problema agricultorilor de la noi nu e sa produca, ci ce se intampla cu recolta. Scopul proiectului este acela de a-i ajuta sa-si valorifice toata marfa fara griji, si, in acelasi timp, sa oferim clientilor Carrefour legume romanesti gustoase si la super pret.”
Silviu Diaconu,
Coordonatorul proiectului Cooperativa Agricola Carrefour Varasti
Producatorii
PRODUCATORII
CONSTANTIN RADU
“Ce-mi place la aceasta formula de lucru este ca noi, producatorii, putem sa ne concentram pe recolta, fara sa ne facem alte griji, pentru ca acum Carrefour preia productia in proportie de 100%.”

CONSTANTIN RADU / producator agricol la Cooperativa Agricola Carrefour Varasti
MIHAIL NICOLAE
„Noi suntem aici, la Varasti, cultivatori de legume de multe generatii. Asta stim sa facem cel mai bine. Prin parteneriatul cu Carrefour, nu mai avem grija depozitarii, transportului sau vanzarii legumelor. Ne concentram pe productie. Si puteti fi siguri ca produsele noastre sunt de soi bun, crescute in pamant fertil, ingrijite cu drag si pricepere de familiile noastre.”

MIHAIL NICOLAE / asociat in Cooperativa Agricola Carrefour Varasti
DOREL BUTURUGA
Ni s-au umplut inimile de mandrie cand am primit aprecieri din partea clientilor bucurosi ca au gasit in magazine rosii 100% romanesti, cu gust autentic, produse la noi la Varasti. Suntem multumiti ca putem sa va oferim un soi de rosii foarte sensibil si dificil de crescut, insa cu un gust foarte bun, comparabil cu gustul tomatelor de gradina de odinioara.”

DOREL BUTURUGA / asociat in Cooperativa Agricola Carrefour Varasti
Fii si tu parte din acest proiect si cumpara legume proaspete si gustoase provenite de la COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI!

Impreuna crestem pentru tine!