La cea de-a 31-a ediție a Concursului de Desene, Carrefour România a invitat peste 315.000 de copii din peste 685 de școli din 19 oraşe ale țării să coloreze personajele preferate din Gașca Zurli
12 aprilie 2017

La cea de-a 31-a ediție a Concursului de Desene, Carrefour România a invitat peste 315.000 de copii din peste 685 de școli din 19 oraşe ale țării să coloreze personajele preferate din Gașca Zurli

Carrefour România a organizat cea de-a 31-a ediție a tradiționalului concurs de desene pentru copii. A pregătit, pentru prima dată, la aceasta ediție de Paște, planșe de colorat cu îndragitele personaje ale Găștii Zurli, stimulându-le astfel imaginația micilor artiști.

Concursul s-a desfășurat în perioada 23 martie – 7 aprilie, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/). Pentru prima dată, s-au alăturat concursului partenerii Carrefour, Gașca Zurli.

La aceasta ediţie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de școli care au primit planșe, din cele 19 orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botoșani, Galați, Târgu Jiu, Timișoara și Piatra Neamț.
 
Ne bucurăm să prezentăm câștigătorii celei de-a 31-a ediții a Concursului de Desene, cu ocazia sărbătorilor de Paște, și să ne întâlnim din nou cu micii artişti talentați. Pentru prima dată, îi avem alături de noi și pe cei de la Gașca Zurli, iar cei mici au fost invitați să deseneze personajele preferate din această trupă. Desenele lor pot fi vizualizate atât direct în magazinele noastre din țară, cât şi în varianta online, pe site-ul concursului de desene, https://carrefour.ro/concurs-desene/. La această ediție, avem o tematică plina de culoare . Și în acest an, concursul s-a desfășurat și online, iar planşa de desen a putut fi înscrisă în concurs direct de pe site-ul dedicat, fără a fi necesară imprimarea acesteia.”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Premiul cel mare al concursului în şcoli este oferit de Carrefour şi constă în 19 excursii la parcul de distracţii „Shreck’s Adventure” din Londra, unde copii vor avea ocazia să petreacă o experiență unică alături de cele mai îndrăgite personaje din desenele lor animate preferate. Astfel, 19 elevi norocoşi, din orașele în care Carrefour are hipermarketuri, împreună cu familiile lor, se vor distra timp de un weekend alături de personajele lor preferate.

Pentru elevii care participă la concursul din școli, premiile, prin tragere la sorţi, sunt următoarele:
    Premiul I - 19 excursii de un weekend, pentru câștigători și familiile lor (2 copii și 2 adulți) la „Shreck’s Adventure” din Londra;
    Premiul II -  19 laptopuri (1 premiu/oraş);
•    Premiul III - 32 de biciclete (1 premiu/magazin);
   Mențiuni clasele V-VIII – 32 de tablete (1 premiu/magazin);
    Mențiuni clasele 0-IV – 32 de smartphone-uri (1 premiu/magazin);
    Mențiuni speciale –320 de cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 lei (10 premii/magazin);
    Premii colective – 3200 de premii pentru     fiecare hipermarket participant (100 de premii/hipermarket);

Cu peste 1000 de planşe înscrise, in concursul online se oferă prin tragere la sorti urmatoarele premii, pentru primele 3 locuri:
    Locul 1 - Laptop Apple MacBook Air, Display 11 inch, 4GB Ram si 128 GB SSD
    Locul 2 - Apple iPad Pro, Wifi, 16 Gb
    Locul 3 - Apple Watch Sport, 38mm, bratara sport

Planșele care nu vor fi câștigătoarele marilor premii ale concursului online, vor avea șansa de a fi premiate cu unul dintre cele 30 de vouchere de cumpărături în valoare de 300 RON, valabile în toate hipermarketurile Carrefour, indiferent de numărul de voturi acumulat.

Lista câștigătorilor va putea fi consultată pe site-ul Carrefour România : www.carrefour.ro.

Mai multe informații, atât despre regulamentul concursului traditional şi online, cât şi pașii de înscriere sunt disponibile pe site-ul http://carrefour.ro/concurs-desene/.

Premiile sunt oferite de Carrefour și partenerii săi: Beiersdorf, Colgate Palmolive, DHS Distribution, RTC, Haribo si Savcom.***
Despre Carrefour
Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 290 de magazine dintre care 32 hipermarketuri 'Carrefour', 129 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 74 de magazine Billa.

Aplicatia MyCarrefour