Oprirea comercializarii oualelor de la gainile crescute in colivie la Carrefour Romania pana in 2025
16 noiembrie 2017

Oprirea comercializarii oualelor de la gainile crescute in colivie la Carrefour Romania pana in 2025

Până în anul 2025, toate ouăle marca Carrefour din Europa vor fi produse utilizând sisteme fără colivie. Carrefour va colabora cu furnizorii și producătorii pentru a atinge acest obiectiv.
Pentru a amplifica această transformare a pieței, Carrefour invită furnizorii de mărci naționale să se alăture acestui angajament în Europa. Carrefour va colabora cu furnizorii și clienții săi pentru a extinde această abordare la toate ouăle și să obțină un sortiment 100% fără colivie până în anul 2025.
Acest angajament include acum Spania și România și completează obiectivele deja stabilite în Franța, Italia, Polonia și Belgia.

Mai multe informații:

http://www.carrefour.com/current-news/stopping-the-sale-of-carrefour-brand-eggs-produced-by-caged-hens-in-europe?parent=1478


Despre Carrefour:


Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.
În România, Grupul Carrefour numără 307 de magazine dintre care 32 hipermarketuri 'Carrefour', 222 supermarketuri (206 magazine 'Market' si 16 magazine'Express Orange'), 42 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro

Aplicatia MyCarrefour