Somon teriyaki

Autor: Beatrice Cernatescu

Punem intr-o tigaie bucatile de somon si le frigem pe ambele parti pana se rumenesc bine.

Mediu
20 min
2 pers

Muschi de vita cu sos de piper verde

Autor: Beatrice Cernatescu

Scoatem carnea si o lasam cateva minute la temperatura camerei.

Mediu
30 min
2 pers

Creveti la cuptor

Autor: Beatrice Cernatescu

Dam drumul la cuptor la 200 grade Celsius si pregatim 4 boluri mici  de ceramica.

Mediu
30 min
4 pers

Supa crema de rosii cu busuioc, usturoi si mozzarela

Autor: Greta

Am maruntit toate legumele pe care le-am lasat sa fiarba in 750 ml de apa, condimentate cu sare si piper.

Mediu
60 min
2 pers

Trufe de ciocolata cu avocado si caju

Autor: Greta

Cei trei avocado se curata de coaja si samburi si se piseaza intr-un blender sau cu furculita, in timpul acesta incorporam pe rand si: esenta de rom, praful de cacao si zaharul brun.

Mediu
60 min
5 pers

Tiramisu cu fistic

Autor: Greta

Se formeaza crema din mascarpone pe care o mixam la viteza mica cu zaharul brun.

Mediu
60 min
5 pers

Pizza Quatro Formaggi cu somon

Autor: Greta

Treaba a inceput cu o seara inainte cand am pregatit un aluat simplu (ca cel de paine din faina, drojdie si putin lapte), l-am lasat la rece peste noapte.

Mediu
60 min
5 pers

Mini-Pavlova cu crema de lime, capsune si afine

Autor: Greta

Se bat albusurile (intr-un vas perfect curat si degresat) pana capata densitate unei spume rezistente care nu cade de pe peretii recipientului, treptat adaugam amidonul, zaharul pudra si otetul. 

Mediu
90 min
5 pers

Tartar de somon cu avocado

Autor: Beatrice Cernatescu

Decojim si taiem avocado in doua apoi scoatem samburele.

Mediu
15 min
2 pers

Tagliata de vita

Autor: Beatrice Cernatescu

Lasam carnea cateva minute la temperatura camerei, timp in care incingem o tigaie.

Mediu
20 min
2 pers

Salata de ton cu avocado

Autor: Beatrice Cernatescu

Punem la fiert cele doua oua si lasam la scurs tonul.

Mediu
15 min
2 pers

Piept de rata la wok

Autor: Beatrice Cernatescu

Tinem bucatile de rata 15 minute la temperatura camerei, apoi le taiem in felii subtiri.

Mediu
20 min
2 pers

Clatite cu somon si crema de branza

Autor: Beatrice Cernatescu

Intr-un vas amestecam faina cu laptele si cele doua oua. Asezonam cu sare si piper si presaram putina nucsoara.

Mediu
30 min
2 pers

Salata de andive

Autor: Beatrice Cernatescu

Rupem incet cu mana fiecare foaie de salata si le spalam usor.

Mediu
20 min
2 pers

Pulpe de curcan la cuptor cu portocale

Autor: Beatrice Cernatescu

Lasam carnea 15 minute la temperatura camerei.

Mediu
60 min
2 pers