Tarta cu ceapa si 3 feluri de branza

Autor: Beatrice Cernatescu

Incepem cu aluatul. Intr-un vas amestecam faina cu untul, faramitand totul cu degetele. Adaugam apoi apa si framantam cateva minute pana avem un aluat omogen si elastic.

Mediu
80 min
4 pers

Supa de pui

Autor: Beatrice Cernatescu

Punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare puiul taiat in bucatele. Adunam din cand in cand spuma.

Mediu
40 min
4 pers

Pulpa de porc impanata

Autor: Beatrice Cernatescu

Pentru inceput pregatim carnea pe un tocator de lemn. Taiem felii de kaiser sau slanina si curatam usturoiul.

Mediu
80 min
4 pers

Prajitura cu pere

Autor: Beatrice Cernatescu

Incepem prin a mixa  150g unt cu 100g zahar tos. Cand se transforma intr-o crema, adaugam ouale, pe rand, mixand dupa fiecare. Adaugam esenta de vanilie si mixam iar.

Mediu
60 min
4 pers

Arayes cu pui si cascaval

Autor: Beatrice Cernatescu

Fierbem puiul intr-o oala cu apa si sare.

Mediu
30 min
2 pers

Tort cu mousse de ciocolata

Autor: Beatrice Cernatescu

Pregatim cu foaie de copt o tava rotunda cu pereti detasabili.

Mediu
60 min
5 pers

Sandwich de dimineata

Autor: Beatrice Cernatescu

Batem ouale cu sare si piper si le punem in tigaia incinsa. Lasam omleta sa se gateasca faramitand-o continuu cu o lingura de lem

Simplu
15 min
2 pers

Salata de paste cu rosii si busuioc

Autor: Beatrice Cernatescu

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu putina sare.

Simplu
15 min
2 pers

Prajitura cu crema de branza si fructe

Autor: Beatrice Cernatescu

Pregatim o tava cu pereti detasabili. Pisam biscuitii si topim untul si amestecam totul intr-un castron.

Mediu
30 min
5 pers

Piept de rata cu orez basmati si sos de portocale

Autor: Beatrice Cernatescu

Asezam pieptul de rata cu partea cu grasime in sus si crestam in romburi pielea, fara sa ajungem la carne.

Mediu
30 min
2 pers

Oua cu legume la tigaie

Autor: Beatrice Cernatescu

Taiem in fasii ardeii si ceapa si ii punem in tigaie.

Mediu
15 min
2 pers

Cod pane cu sos de mustar

Autor: Beatrice Cernatescu

Pregatim pestele si restul ingredientelor. Amestecam oul cu patrunjelul.

Mediu
30 min
2 pers

Chiftele de porumb si broccoli

Autor: Beatrice Cernatescu

Lasam intr-o sita la scurs boabele de porumb, apoi le punem intr-un robot de bucatarie si mixam de doua ori, doar cat sa se sparga boabele.

Simplu
30 min
2 pers

Chiftelute de porc cu salata de baby spanac

Autor: Beatrice Cernatescu

Amestecam intr-un castron carnea tocata, ceapa si verdeturile tocate marunt, cele doua oua si pesmetul. Asezonam.

Mediu
30 min
4 pers

Cotlet de porc in sos de smantana

Autor: Isabela Dobrin

Condimentati bucatile de cotlet cu sare si piper. Le frigeti intr-o tigaie pe ambele parti. Cand s-au facut le stingeti cu vinul alb.

Simplu
60 min
2 pers