Logo Carerfour

Clatite ca in Banat

Autor: Viorel Copolovici

Pune stafidele la inmuiat in putina apa calduta.

Mediu
90 min
4 pers

Gomboti cu prune

Autor: Viorel Copolovici

Pune prunele fara samburi la hidratat, intr-un castron cu apa calduta, timp de 30 de minute.

Mediu
90 min
4 pers

Chec cu cartofi dulci si scortisoara

Autor: Beatrice Cernatescu

Curatam si taiem cartofii in cuburi si ii punem la fiert pana cand trece furculita prin ei foarte usor.

Mediu
60 min
4 pers

Tarta cu ciocolata

Autor: Beatrice Cernatescu

Pisam bine de tot biscuitii (cu tot cu crema) si tocam cat de subtire putem ciocolata.

Mediu
30 min
4 pers

Cheesecake cu lamaie si ciocolata alba

Autor: Beatrice Cernatescu

Pornim cuptorul la 180 grade si pregatim cu hartie de copt o tava rotunda cu diametrul de 24 de cm si cu marginea detasabila.

Mediu
80 min
5 pers

Biscuiti cu crema de ciocolata

Autor: Beatrice Cernatescu

Dam drumul la cuptor la nivel mediu.

Mediu
60 min
4 pers

Prajitura cu pere

Autor: Beatrice Cernatescu

Incepem prin a mixa  150g unt cu 100g zahar tos. Cand se transforma intr-o crema, adaugam ouale, pe rand, mixand dupa fiecare. Adaugam esenta de vanilie si mixam iar.

Mediu
60 min
4 pers

Tort cu mousse de ciocolata

Autor: Beatrice Cernatescu

Pregatim cu foaie de copt o tava rotunda cu pereti detasabili.

Mediu
60 min
5 pers

Prajitura cu crema de branza si fructe

Autor: Beatrice Cernatescu

Pregatim o tava cu pereti detasabili. Pisam biscuitii si topim untul si amestecam totul intr-un castron.

Mediu
30 min
5 pers

Clatite cu ricotta

Autor: Isabela Dobrin

Adaugati intr-un bol mare cu peretii inalti laptele, jumatate de lingurita de sare, doua oua si faina si cu mixerul amestecati bine toate ingredientele vreo 3 minute.

Simplu
60 min
4 pers

Friganele cu ciocolata

Autor: Beatrice Cernatescu

Batem cele doua oua impreuna cu laptele si vanilia. Pe 2 dintre cele doua felii de paine intindem crema de ciocolata, apoi cu cele ramase formam sandwich-uri.

Simplu
10 min
2 pers

Prajitura cu morcovi si crema de branza

Autor: Beatrice Cernatescu

Pentru inceput curatam si dam prin razatoare morcovii (cantariti dupa ce i-ati dat prin razatoare, pentru aceasta reteta va trebuie 550 g de morcovi rasi).

Mediu
60 min
5 pers

Desert la pahar

Autor: Beatrice Cernatescu

Pisam biscutii, topim untul si amestecam totul bine intr-un vas.

Simplu
15 min
2 pers

Negresa cu sos de caramel sarat

Autor: Beatrice Cernatescu

Incepem cu sosul de caramel sarat, pentru a avea timp sa se racesca. Intr-o cratita, turnam 225g de zahar cu 2 linguri de apa si lasam sa se caramelizeze la foc mediu, amestecand des.

Mediu
60 min
5 pers

Crema de capsuni

Autor: Beatrice Cernatescu

Pentru inceput pregatim un sos de capsuni. Intr-o cratita mica punem 250g capsuni si 50g zahar tos.

Simplu
30 min
4 pers