Batoane de cereale cu fructe uscate si ciocolata

Se da marul prin razatoare si se intinde pe o tava, presaram scortisoara si il lasam la cuptor in jur de 10 minute.

Simplu
60 min
5 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

1  mar
  scortisoara
30 ml miere
  fulgi de migdale
300 g fulgi ovaz
150 g ciocolata neagra menaj
  caju
1 lingura polen
  fructe uscate
  seminte

Mod de preparare

Se da marul prin razatoare si se intinde pe o tava, presaram scortisoara si il lasam la cuptor in jur de 10 minute.

Amestecam apoi cu fulgii de ovaz, semintele, fructele uscate, caju si fulgii de migdale.

Maruntim ciocolata pe care o punem alaturi de toate celelalte incrediente, urmeaza si mierea si apoi presaram granulele de polen.

Intindem toata compozitia din nou intr-o tava, pe hartie de copt, pana obtinem un strat uniform si compact, gros de 1 cm.

Lasam blatul in cuptor undeva in jur de 30 de minute, la foc mediu, cam pana cand fulgii de ovaz incep sa devina aurii.

Cand acestea s-au terminat de copt le taiem in dreptunghiuri si le lasam sa se raceasca cel putin o ora.

Tips and tricks:

Alaturi de un pahar de lapte, obtineti mic dejunul perfect, si daca le ambalati bine, puteti obtine mic dejunul perfect chiar pentru o saptamana intreaga.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.