Langosi cu branza

Intr-un bol amestecati drojdia cu apa, dupa care adaugati sarea si zaharul. Treptat incorporati faina, rezultand astfel aluatul.

Simplu
55 min
5 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  zahar
300 g faina
  sare
200 ml apa
13 g drojdie
250 g branza
  ulei

Mod de preparare

Intr-un bol amestecati drojdia cu apa, dupa care adaugati sarea si zaharul. Treptat incorporati faina, rezultand astfel aluatul.

Ungeti un alt bol cu ulei si punem aluatul in el. Ungeti aluatul cu ulei si il lasati sa creasca timp de 30 de minute.

Sfaramati branza cu ajutorul unei furculite.

Luati 2 farfurii intinse si le ungeti cu ulei. Luati o bucata de aluat cam de marimea unui ou si o intindeti cu palmele in farfuria unsa cu ulei. Pe jumatate de aluat puneti 1-2 linguri de branza si apoi pliem aluatul peste branza. Procedati la fel cu toate langosile.

Intr-o tigaie intinsa incingeti 2-3 degete de ulei si prajiti langosile pe ambele parti.

Le scoateti pe o farfurie acoperita cu prosoape de hartie, pentru a absorbi excesul de ulei.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.