Chiftelute dolofane de broccoli si susan

Se fierb cartofii taiati cubulete, broccoliul desfacut in buchetele si morcovul feliat impreuna.

Simplu
90 min
5 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

50 g faina
15 ml ulei de masline
  piper
  sare
1  ou
2 catei usturoi
1  morcov
100 g branza
  busuioc
  boia iute
4 linguri seminte susan
1  broccoli
150 g cartofi

Mod de preparare

Se fierb cartofii taiati cubulete, broccoliul desfacut in buchetele si morcovul feliat impreuna.

Intr-un bol se amesteca oul, branza taiata cubulete, usturoiul feliat, uleiul de masline si susanul.

Dupa ce legumele au fiert cel putin jumatate de ora si au devenit moi, se sfarama cu o furculita, dar nu atat de mult incat sa se transforme intr-o pasta, trebuie sa mai avem si bucatele intregi, adaugam sare, piper si boiaua de ardei si treptat amestecul de ou si branza.

Formam niste chiftelute dolofane in mana, pe care apoi le tavalim bine bine prin faina si le mutam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ulei de masline.

Le lasam la cuptor in jur de 40 de minute, la foc mic spre mediu.

Cand sunt gata le infingem pe bete de frigaruie, presaram verdeturi proaspete si le infulecam repede repede.

Tips and tricks:

Cel mai bine si cel mai bine se potrivec dolofanele cu un sos picant de rosii in care ati presarat cateva frunze proaspete de busuioc si un catel de usturoi bine pisat.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.