Cod pane cu sos de mustar

Pregatim pestele si restul ingredientelor. Amestecam oul cu patrunjelul.

Mediu
30 min
2 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  sare
1  ou
100 g pesmet
  patrunjel
  ulei
400 g file de cod
  sos de mustar

Mod de preparare

Pregatim pestele si restul ingredientelor. Amestecam oul cu patrunjelul.

Incingem ulei intr-o tigaie si lasam la foc mic.

Taiem pestele in bucati si il dam  pe rand mai intai prin ou, apoi prin  pesmet , scuturand excesul.

Lasam la prajit pana se rumeste pe ambele parti apoi scoatem pestele pe un servetel.

Servim cu sos de mustar.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.