Ghiveci Sicilian “Caponata”

Toate legumele taiate cubulete se pun intr-o tigaie peste uleiul de masline incins si se amesteca pana cand acestea isi schimba culoarea si devin moi, atunci adaugam sosul de rosii din conserva impreuna cu zeama de la lamaie si lime, sarea, piperul si oregano.

Mediu
30 min
2 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  rosii
15 ml ulei de masline
  piper
  sare
1  ceapa
100 g masline negre
  lamaie
3  ardei
200 g ciuperci
100 g branza
  rosii conserva
1  vanata
  oregano uscat
  lime

Mod de preparare

Toate legumele taiate cubulete se pun intr-o tigaie peste uleiul de masline incins si se amesteca pana cand acestea isi schimba culoarea si devin moi, atunci adaugam sosul de rosii din conserva impreuna cu zeama de la lamaie si lime, sarea, piperul si oregano.

Acestea mai trebuie sa stea acoperite, la foc mic inca 20-25 de minute.

Cand totul este gata adaugati cubuletele de branza si presarati verdeturi proaspete, merge perfect cu paine prajita si un pahar de vin alb.

Tips and tricks:

Pentru extra-crocanteala puteti adauga muguri de pin sau bucatele de nuci.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.

Marius Gabriel 22 octombrie 2017, 19:06