Pachetele grecesti cu feta si spanac

Incepem prin a lasa cuptorul la incalzit, timp in care pregatim foile de placinta pe care intindem cu o pensula ulei de masline si le impaturim in doua, pe acestea presaram condimentele si in adaugam un amestec de branza feta maruntita, spanacul foarte putin calit si maslinele feliate.

Simplu
30 min
2 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

30 ml ulei de masline
  piper
  sare
1  ou
50 g masline negre
  suc de lamaie
  oregano uscat
200 g spanac
  branza feta
  foi de placinta

Mod de preparare

Incepem prin a lasa cuptorul la incalzit, timp in care pregatim foile de placinta pe care intindem cu o pensula ulei de masline si le impaturim in doua, pe acestea presaram condimentele si in adaugam un amestec de branza feta maruntita, spanacul foarte putin calit si maslinele feliate.

Compozitia se pune in centrul fiecarei foi de placinta, ridicam colturile si le legam cu o sforicica care le va tine ridicate pe timpul coacerii.

Cand totul este gata, intindem cu o pensula pe foile de placinta amestecul de ou si lamaie.

Se lasa in cuptor la temperatura medie pentru maxim 10-15 minute, pana cand capata o textura crocanta si o culoare aurie.

Tips and tricks:

Puteti presara tot felul de seminte peste pliculete, pentru un plus de gust si textura crocanta.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.