Piept de porc la cuptor si salata de morcovi

Pentru inceput dam drumul la cuptor. Pe aragaz, la foc mediu, punem intr-o tigaie untul si il lasam sa se topeasca.

Simplu
60 min
2 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

30 ml ulei de masline
  sare
  lamaie
25 g unt
5  morcovi
  marar
250 ml vin alb
4 bucati piept de porc

Mod de preparare

Pentru inceput dam drumul la cuptor. Pe aragaz, la foc mediu, punem intr-o tigaie untul si il lasam sa se topeasca.

Punem bucatile de piept de porc in tigaie  si le lasam sa se rumeneasca putin 3 minute pe fiecare parte.

Mutam pieptul de porc intr-o tava si turnam peste 250ml de vin alb demisec. Lasam la cuptor aproximativ o ora sau pana se rumeneste bine.

Pentru salata, curatam si spalam morcovii si cu ajutorul aparatului de curatat cartofi taiem fasii din fiecare morcov cat putem de mult  pana ajungem la cotor.

Punem fasiile de morcov intr-un castron si amestecam bine cu 2 linguri de ulei de masline, marar, sare si lamaie dupa gust.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.