Piept de pui la gratar cu sparanghel si sos olandez

Asezonam carnea si o asezam pe gratar, pe ambele parti pana se rumeneste bine.

Mediu
30 min
2 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  piper
  sare
1  ou
50 g unt
10 ml suc de lamaie
10 fire sparanghel
4 bucati piept pui

Mod de preparare

Asezonam carnea si o asezam pe gratar, pe ambele parti pana se rumeneste bine.

Spalam sparanghelul si indoim incet fiecare tulpina in parte pana crapa in mod natural. Punem tulpinele in tigaie cu putina sare si le lasam pana se inmoaie si se rumenesc usor.

Pentru sosul olandez batem bine intr-un castron un galbenus cu 2 lingurite de zeama de lamaie, adaugam apoi incet untul cald topit amestecand energic in continuare. La sfarsit punem putina sare.

Cand sunt gata toate le asezam pe o farfurie si turnam peste sparanghel sosul olandez.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.

Radu 15 noiembrie 2017, 20:15

Gabriela 12 mai 2017, 13:03

delicios

silvia 29 mai 2016, 22:01

excelent