Pulpa de porc impanata

Pentru inceput pregatim carnea pe un tocator de lemn. Taiem felii de kaiser sau slanina si curatam usturoiul.

Mediu
80 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

3 catei usturoi
400 ml apa
100 ml vin alb
1  pulpa de porc
50 g kaiser
2 linguri condiment pentru friptura

Mod de preparare

Pentru inceput pregatim carnea pe un tocator de lemn. Taiem felii de kaiser sau slanina si curatam usturoiul.

Crestam pulpa in 3 sau 4 locuri si punem in taieturi feliile de keiser sau slanina. Facem si unele taieturi mai mici in care infigem catei de usturoi si punem pulpa intr-o tava adanca.

Presaram peste toata pulpa amestecul de condimente si adaugam in tava 2 cani de apa si un pahar mic de vin alb.

Punem pulpa in cuptor la foc mediu si lasam pentru o ora sau pana cand s-a rumenit bine. Din cand in cand mai stropim cu sosul din tava.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.