Risotto cu ciuperci porcini si chefal

Lasati ciupercile porcini la inmuiat in putina apa, cat sa le cuprinda.

Simplu
60 min
2 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  piper
  sare
1 catel usturoi
60 g unt
150 g orez bob lung
4 bucati ciuperci porcini
2 bucati chefal
500 ml supa de legume

Mod de preparare

Pregatire porcini

Lasati ciupercile porcini la inmuiat in putina apa, cat sa le cuprinda.

Intr-o cratita adaugati 30 de grame de unt si usturoiul. Adaugati imediat ciupercile hidratate. Nu aruncati apa in care au stat, intrucat o veti folosi la pasul urmator.

Preparare risotto

Adaugati orezul, lasati putin pe foc, pana bobul devine translucid, apoi adaugati supa si apa in care s-au hidratat ciupercile. Lasati sa fiarba la foc mic, amestecati din cand in cand.

Separat, in restul de unt, frigeti bucatile de chefal cu putina sare.

Serviti risotto cu chefal prajit si piper negru macinat.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.

Cristea 12 noiembrie 2017, 21:24

Marian 06 octombrie 2017, 18:05

Delicioasă

Diana 06 octombrie 2017, 11:59

Bogdan 09 septembrie 2017, 21:44