Humus

Scoatem nautul din cutie si pastram zeama separat. Trecem boabele printr-un jet de apa rece si le punem intr-un robot de bucatarie.

Simplu
15 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

100 ml ulei de masline
  sare
2 catei usturoi
  boia dulce
30 ml suc de lamaie
60 g tahini
800 g naut

Mod de preparare

Scoatem nautul din cutie si pastram zeama separat. Trecem boabele printr-un jet de apa rece si le punem intr-un robot de bucatarie.

Adaugam peste naut cele 4 linguri de tahini, usturoiul zdrobit, zeama de lamaie, 7 linguri din zeama ramasa din cutia de naut si sare.

Dam drumul la robot si mixam pana cand toata compozitia devine o pasta fina. Din cand in cand  oprim si turnam cate o lingura de  ulei de masline.

Cand este gata, punem humusul intr-un vas si ornam cu putin ulei de masline si boia.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.