Mini sandwich-uri cu sunca si cascaval

Pornim cuptorul la nivel mediu si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.

Simplu
30 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

30 g unt
10 felii paine toast
200 g sunca de curcan
200 g cascaval feliat

Mod de preparare

Pornim cuptorul la nivel mediu si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.

Asezam pe un tocator o felie de paine. Asezam apoi o felie de cascaval, apoi una de sunca si terminam cu o alta felie de paine. Taiem marginile feliilor, apoi in 4 bucati egale.

Punem putin unt pe ambele parti apoi punem in tava. Continuam cu restul de ingrediente.

Introducem tava in cuptor si lasam aproximativ 10 minute sau pana incepe cascavalul sa se topeasca.

Cand sunt gata, infigem cate un betisor in fiecare dintre ele si servim.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.