Tarta aperitiv cu zucchini

Zucchinii ii feliati subtiri. Ii puneti intr-un bol in care adaugati 1 lingurita de sare. Acoperiti bolul cu folie transparenta si dati la rece pentru o ora.

Simplu
120 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

2  cepe
3  oua
300 ml lapte
60 g parmezan
4  zucchini
1 bucata foi aluat

Mod de preparare

Zucchinii ii feliati subtiri. Ii puneti intr-un bol in care adaugati 1 lingurita de sare. Acoperiti bolul cu folie transparenta si dati la rece pentru o ora.

Preincalziti cuptorul la 180℃. Intindeti aluatul de tarta intr-o tava rotunda. Scoateti legumele de la frigider si scurgeti-le bine de apa. Aranjati legumele peste aluat.

Intr-un bol separat bateti ouale, laptele, branza si rozmarinul. Asezonati cu sare si piper dupa gust. Turnati compozitia peste zucchini.

Dati tava la cuptor pentru 45 de minute, pana cand tarta capata o culoare aurie. O lasati la racit si apoi o feliati pentru servire. Pofta buna!

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.