Omleta cu cartofi

Curatam si spalam cartofii si ii dam prin razatoare. Apoi tocam marunt ceapa si dam prin razatoare cascavalul.



Ingrediente
piper | ||
sare | ||
5 | oua | |
1 | ceapa rosie | |
50 g | cascaval | |
200 g | cartofi |
Mod de preparare
Curatam si spalam cartofii si ii dam prin razatoare. Apoi tocam marunt ceapa si dam prin razatoare cascavalul.
Intr-un vas amestecam cu o furculita ouale si cartofii dati prin razatoare storsi bine cu mana. Adaugam ceapa si cascavalul si amestecam iar. Asezonam cu sare si piper.
Punem jumatate din compozitie in tigaie la foc mediu si lasam pana cand se incheaga oul la suprafata apoi intoarcem omleta si o mai lasam cateva minute pana se rumeneste si pe cealalta parte.
Procedam la fel si cu compozitia ramasa.
Review-uri Lasa un review
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.
Grigore 12 ianuarie 2016, 13:17
Buna