Omleta cu cartofi

Curatam si spalam cartofii si ii dam prin razatoare. Apoi tocam marunt ceapa si dam prin razatoare cascavalul.

Simplu
20 min
2 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  piper
  sare
5  oua
1  ceapa rosie
50 g cascaval
200 g cartofi

Mod de preparare

Curatam si spalam cartofii si ii dam prin razatoare. Apoi tocam marunt ceapa si dam prin razatoare cascavalul.

Intr-un vas amestecam cu o furculita ouale si cartofii dati prin razatoare  storsi  bine cu mana. Adaugam ceapa si cascavalul si amestecam iar. Asezonam cu sare si piper.

Punem jumatate din compozitie in tigaie la foc mediu si lasam pana cand se incheaga oul la suprafata apoi intoarcem omleta si o mai lasam cateva minute pana se rumeneste si pe cealalta parte.

Procedam la fel si cu compozitia ramasa.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.

Grigore 12 ianuarie 2016, 13:17

Buna