Salata de rucolla cu somon si orez basmati

Fierbem orezul in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

Simplu
15 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  sare
20 ml suc de lamaie
2 linguri otet de orez
150 g somon afumat
300 g rucolla
125 g orez basmati
2 linguri ulei de susan
1 lingurita sos chili

Mod de preparare

Fierbem orezul in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Separat spalam salata si taiem in fasii somonul afumat.

Intr-un vas mare amestecam uleiul de susan, otetul de orez, lamaia si sosul chilli.

Cand e gata orezul il lasam sa se raceasca, apoi amestecam bine toate ingredientele in vasul cu dressing si servim.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.