Ciorba ardeleneasca cu afumatura

Intr-o oala incapatoare puneti costele si kaiserul la prajit. Adaugati ceapa taiata si lasati pe foc pana devine moale.

Simplu
60 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

150 g rosii
  piper
  sare
2  cepe
1 bucata pastarnac
3  morcovi
  telina
  patrunjel
2000 ml apa
400 g smantana
  ardei iute
  tarhon
3 bucati ardei capia
200 g cartofi
700 g coaste afumate
250 g kaiser afumat

Mod de preparare

Intr-o oala incapatoare puneti costele si kaiserul la prajit. Adaugati ceapa taiata si lasati pe foc pana devine moale. Adaugati ardeiul capia taiat cuburi, morcovul, telina si pastarnacul. Mai lasati pe foc pana se inmoaie si ele. Adaugati toata apa. Cand incepe sa fiarba adaugati cartofii taiati cuburi. La final adaugati rosiile decojite. Potriviti de sare si piper si completati cu apa calda daca mai e cazul. Luati o cantitate mica de ciorba si turnati peste smantana, dupa care o adaugati in oala de ciorba. Amestecati cu grija si fierbeti la foc mic in 5 minute, pana cand smantana s-a incorporat in toata cantitatea de ciorba.

Adaugati patrunjelul verde si tarhonul tocate marunt. Serviti cu ardei iute. Pofta buna!

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.

Pata 21 octombrie 2017, 13:30

Pata 05 octombrie 2017, 09:47

Nicoleta 29 septembrie 2016, 11:11

este usor de facut si incredibil de buna!