Ciorba de fasole galbena si dovlecei

Tocati morcovii, pastarnacul, ceapa, telina si radacina de patrunjel dupa preferinta. Le caliti intr-o oala cu ulei de masline timp de 8-10 minute. Adaugati apa si lasati-le sa fiarba la foc mediu 30 de minute.

Simplu
110 min
5 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

300 g rosii
50 ml ulei de masline
  sare
1  ceapa
2  oua
2 bucati pastarnac
2  morcovi
1  radacina de patrunjel
1 bucata telina
500 ml bors
1 legatura leustean
300 g fasole galbena
2  dovlecei

Mod de preparare

Preparare

Tocati morcovii, pastarnacul, ceapa, telina si radacina de patrunjel dupa preferinta. Le caliti intr-o oala cu ulei de masline timp de 8-10 minute. Adaugati apa si lasati-le sa fiarba la foc mediu 30 de minute.

Taiati dovleceii in jumatate si ii feliati. Tocati fasolea in bucatele mai mici, tocati leusteanul marunt. Decojiti rosiile si le tocati marunt.

In oala de ciorba adaugati pastaile de fasole tocata si fierbeti timp de 20 de minute. Adaugati feliile de dovlecel si mai lasati 10 minute. Adaugati borsul, sarea si rosiile tocate si lasati inca 10 minute.

Bateti cele doua oua si le adaugati in ciorba in timp ce amestecati bine.

Opriti focul si adaugati leusteanul tocat.

Servire

Serviti rece sau calduta, dupa cum va place.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.