Supa crema de rosii

Incingeti intr-o oala uleiul de masline peste care adaugati morcovul taiat rondele, ceapa tocata si usturoiul taiat cubulete si lasati-le la rumenit 10 minute.

Simplu
60 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

15 g zahar
1000 g rosii
50 ml ulei de masline
  piper
1 lingurita sare
1  ceapa
3 catei usturoi
1  morcov
1000 ml apa
500 g suc de rosii
200 g smantana
  busuioc
0.10 kg cartofi

Mod de preparare

Incingeti intr-o oala uleiul de masline peste care adaugati morcovul taiat rondele, ceapa tocata si usturoiul taiat cubulete si lasati-le la rumenit 10 minute.

Peste legumele calite, adaugati rosiile decojite si cartoful care ofera consistenta, ambele taiate in cuburi, sucul de rosii si apa. Amestecati totul si lasati la fiert timp de 2-30 de minute.

Dupa ce legumele sunt fierte, adaugati sare, zahar, piper si busuiocul proaspat si mai lasati la foc 5 minute.

Dupa ce supa se tempereaza putin, pasati totul cu un blender. Adaugati samantana lichida si amestecati pana se incorporeaza in supa. Puteti sa o serviti alaturi de crutoane.

Pofta buna!

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.