Supa crema de usturoi

Cartofii, morcovii si telina se taie in bucati potrivite. Se pun la fiert in cei doi litri de apa impreuna cu ceapa intreaga si sarea. Se lasa sa fiarba 30 de minute pana cand sunt toate legumele bine fierte.

Simplu
60 min
5 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

20 ml ulei de masline
  piper
1  ceapa
50 catei usturoi
2  morcovi
0.5 bucati telina
2000 ml apa
  sare grunjoasa
  cimbru verde
0.400 kg cartofi
400 ml smantana dulce

Mod de preparare

Cartofii, morcovii si telina se taie in bucati potrivite. Se pun la fiert in cei doi litri de apa impreuna cu ceapa intreaga si sarea. Se lasa sa fiarba 30 de minute pana cand sunt toate legumele bine fierte.

Dupa ce legumele s-au fiert se adauga cateii de usturoi si se fierb 10 minute. Tot acum se adauga frunze de cimbru.

Se da de pe foc si se paseaza supa folosind un blender de mana. Se condimenteaza cu piper. Se lasa sa se raceasca timp de 30 de minute.

Se adauga smantana lichida si se amesteca foarte bine. Se serveste calda cu crutoane.

Pofta mare!

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.