Loterie

Lansat in aprilie 2008 serviciul Loto din cadrul hypermaketurilor Carrefour va ofera produsele loteristice, in parteneriat cu Loteria Romana. Ne gasiti in magazine, la casa TABAC sau la Relatii clienti!

Pentru rezultatele jocurilor 6/40, Noroc, 5/40 si Joker, precum si pentru mai multe detalii privind alte jocuri loteristice, tombolele si informatii suplimentare, accesati www.loto.ro

LOTERIA ROMANA si CARREFOUR ROMANIA LANSEAZA IN PREMIERA LOZUL CARREFOUR RAZUIBIL

Bucuresti, 8 iulie 2014. Loteria Romana si Carrefour Romania lanseaza noul tip de Loz Carrefour in varianta razuibila, disponibil incepand din aceasta saptamana in toate hipermarketurile Carrefour si in agentiile loto din toata tara. Noul model vine in completarea celor trei serii indragite deja de jucatorii si consumatorii atrasi de premiile numeroase puse la dispozitie.

Initiativa confirma interesul jucatorilor fata de produsele loteristice si continua traditia unei bune colaborari intre Loteria Romana si Carrefour Romania, inceputa in urma cu peste patru ani.

"Ne bucuram sa fructificam parteneriatul pe termen lung pe care il avem cu Loteria Romana, cu atat mai mult cu cat acesta este in beneficiul clientilor nostri. Speram ca prin noul Loz Carrefour sa le oferim tuturor norocosilor chiar mai multe motive de bucurie prin premiile atractive si surprizele care se ascund in spatele unei simple razuiri a Lozului Carrefour", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania.

Cu numai 3 lei, Lozul Carrefour razuibil poate aduce jucatorilor din toata tara peste 347.000 de castiguri in bani, cu valori cuprinse intre 3 si 250.000 de lei, premii oferite de Loteria Romana.

"Noul <<Loz Carrefour>>, lansat in varianta loz razuibil, se inscrie in preocuparea cu care Loteria Romana si Carrefour Romania vin in intampinarea jucatorilor, respectiv a clientilor sai. Aceasta initiativa confirma interesul jucatorilor fata de produsele loteristice, oriunde s-ar afla si continua traditia unei bune colaborari intre Loteria Romana si Carrefour Romania. Ii invitam pe toti jucatorii in agentiile loto si in hipermarketurile Carrefour sa isi incerce norocul cu Lozul Carrefour razuibil si sa se bucure de numeroasele premii puse in joc", a declarat Cosmin Nerodea, Director de Vanzari si Marketing Loteria Romana.

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Romania, Grupul Carrefour numara 155 de magazine dintre care 25 hipermarketuri "Carrefour", 79 supermarketuri "Market", 44 magazine de proximitate "Express", 6 magazine de proximitate "Contact" si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Traditia unei bune colaborari intre Loteria Romana si Carrefour Romana care a inceput acum cinci ani, continua si in acest an cu o noua serie de Lozuri Carrefour.

In cadrul parteneriatului Loteria Romana - Carrefour Romania, cateva serii de lozuri puse la dispozitia jucatorilor la toate casele de marcat ale celor 29 de hipermarketuri Carrefour din toata tara, stau marturie faptului ca oamenii stiu cum pot castiga premii mari cumparand un loz cu un pret mic. Cu numai 2 lei pentru consacratul loz in plic, adaptat timpurilor moderne, Loteria Romana si Carrefour Romania ofera jucatorilor si clientilor lor, care aleg sa-si petreaca o parte din timpul liber intr-un mod placut, la cumparaturi, castiguri importante prin premiile puse in joc.

Primele 4 serii de lozuri in plic Carrefour au confirmat succesul acestui loz in plic, adaptat timpurilor moderne. Seria a treia va este oferita cu noi si noi premii. Castiguri de 100, 1.000, 10.000 si 100.000 de lei!

Premiile oferite de Loteria Romana si Carrefour Romania se adreseaza tuturor romanilor care stiu sa se bucure, sa joace la loto si sa aiba sansa ca de sarbatori sa deschida un LOZ IN PLIC CASTIGATOR.

Va asteptam in orice hipermarket Carrefour sa participati si sa fiti printre castigatorii premiilor puse in joc!

Carrefour - Pentru o viata mai buna!

Loteria Romana - Iti schimba viata!